skip to Main Content
Golfen is een sport die niet stil staat. Sinds de komst van de TrackMan is er een hoop veranderd in de golfwereld.

Golfen is een sport die niet stil staat. Sinds de komst van de TrackMan is er een hoop veranderd in de golfwereld.Wat vroeger gegokt werd, is nu meetbaar. Hierdoor is het verschil tussen het gevoel en de werkelijkheid goed in kaart te brengen.

Wij zijn in het bezit van een TrackMan 4. Dit is een launchmonitor dat met Dual Radar Technology alles meet wat uw club en bal doen. Het meet onder andere de balvlucht, de hoogte, de afwijking ten op zichtte van het doel, de swingrichting, clubrichting, swingsnelheid, de balsnelheid en de exacte afstand. Na iedere slag wordt alle informatie grafisch weergegeven. Met dit overzicht wordt er een perfect beeld geschetst van uw slagen. Met behulp van de TrackMan kunnen we nog beter en persoonlijker golfles faciliteren. Op de iPad kan u precies zien hoe uw bal zijn vlucht maakt.

Wilt u meer inzicht in uw swing? En wilt u precies weten hoe ver u slaat of hoe uw club de bal raakt? Kom dan snel langs en wij bekijken met u de mogelijkheden.

Meer informatie over de TrackMan, klik hier

Bekijk de video !

Wilt u ook meer inzicht in uw swing? En wilt u eigenlijk weleens precies weten hoe ver u slaat of hoe uw club de bal raakt? Kom dan eens een les nemen in combinatie met de TrackMan.

Meer informatie over de Trackman is te vinden op: https://trackmangolf.com/products/trackman-4

Back To Top