skip to Main Content

Een jong team dat besloot hun krachten te bundelen. Wij zijn Felix Meijer en Martin Groenendaal. Felix Meijer is PGA A-professional, het hoogste niveau wat je kan behalen in de golfsport. Martin Groenendaal PGA B-Professional momenteel in de afrondende fase om A-professional te worden.

Sinds 1 september 2018 is ABSOLUTE GOLF actief op twee verschillende golfbanen. Een mooi gelegen 9-holes par-3 baan in Vught en een schitterende 18-holes bosbaan in Leende.

Beide actief golfende professionals die het beste halen uit het golfspel. U ziet ons daarom met regelmaat tijden clubwedstrijden en (inter)nationale wedstijden op het BeNeLux circuit.

Sinds 1 september 2018 is Absolute Golf actief op twee verschillende golfbanen. Een mooie gelegen 9-holes par-3 baan te Vught en een schitterrende 18-holes bosbaan te Leende.

Per 1 februari 2019 exploiteert Absolute Golf de Drivingrange van Golfclub Vught. Dit geeft ons de gelegenheid om onze producten beter te faciliteren.

Beiden zijn wij actief golfende professionals die proberen het beste te halen uit ons golfspel. U zult ons daarom ook met regelmaat zien tijden clubwedstrijden en (inter)nationale wedstijden op het BeNeLux circuit.

Felix - Martin contact

Lesdagen Martin Groenendaal
Dinsdag                                 Golfclub Vught
Woensdag                             Haviksoord Golfclub
Donderdag                            Golfclub Vught
Vrijdag                                   Haviksoord Golfclub
Zaterdag                                Golfclub Vught
Zondag                                   Haviksoord Golfclub

Lesdagen Felix Meijer
Maandag                               Golfclub Vught
Dinsdag                                 Haviksoord Golfclub
Woensdag                             Golfclub Vught
Donderdag                            Haviksoord Golfclub
Zondag                                   Golfclub Vught

Back To Top