skip to Main Content

Martin Groenendaal

Ik ben Martin Groenendaal, geboren te ’s-Hertogenbosch en woonachtig in het naast gelegen dorp Sint-Michielsgestel. Met nog maar 21 lentes jong is er een start gekomen aan mijn carrière als teaching golfprofessional. Na een lange tijd als (jeugd)speler lid te zijn geweest van Golfclub de Dommel en mijn vader daar te zien werken als golfprofessional, wist ik het zeker. Mijn passie en liefde voor de golfsport wilde ik, als teaching golfprofessional, met iedereen delen. Dit zelfs als derde generatie Groenendaal omdat mijn opa ook al op de Dommel les gaf. Vele omschrijven mij daarom ook als een met een golfbal in de mond geboren kind. In januari 2012 maakte ik daarom ook een start met de B-opleiding van de PGA Holland Opleiding te Zoetermeer.

Verder over mij: Een extrovert en energiek karakter, eerlijk, eeuwige optimist, ambitieus en een echte winnaarsmentaliteit! Ik heb een hele leuke vriendin, Quincy Pruss, die met speels gemak mijn tekortkomingen invult. Gelukkig vindt zij het ook nog leuk om onze vrije tijd door te brengen om de golfbaan; mits het weer het toe laat!

Na bijna 3 leerzame jaren als zelfstandig ondernemer werk ik per augustus 2018 samen met mijn compagnon Felix Meijer. Onze VOF is gegroeid tot een fris, energierijk en ambitieus bedrijf. Met een gezonde ondernemende gedrevenheid proberen wij voor ieder persoon een passend product aan te bieden.

Mijn expertises in het lesgeven zijn scorend vermogen, course management én het creëren van een goede persoonlijke basisswing. Ik geniet van impliciet leren en waardeer het slogan van Nike dan ook enorm; ‘Just do it!’

Opleidingen

PGA-Holland B-Opleiding (Level 3 KSS)
PGA-Holland A-Opleiding i.o. (Level 4 KSS)
PGA-Holland Jeugdprofessional

Specialisatie

Course management
Management & Organisatie
Technische fundamentals

Laagste score

64 – Golfclub de Dommel (PAR 70)

Werkdagen
Woensdag Golfclub Vught
Donderdag Golfclub Vught
Vrijdag Haviksoord Golfclub & Land van Thorn
Zaterdag Golfclub Vught
Zondag Haviksoord Golfclub
Mijn materiaal
Driver:  Callaway Epic Max LS  9 graden
Houten: Callaway Epic Max 15 graden
Ijzer Callway Apex TCB ijzer 3 t/m pw
Wedges: Callaway Jaws Md5 50.10 54.10 58.10
Putter Odyssey Toulon Atlanta
Golfbal Titleist Pro V1x
Back To Top