skip to Main Content

Lesaanbod ABSOLUTE GOLF

Golfstart

Behaal je baanpermissie voor slechts €99,-

Privélessen

Absolute Golf biedt privélessen inclusief Trackman voor zowel de beginnende als gevorderde golfer waarbij spelplezier en blessurepreventie voor ons het belangrijkst is.

Clinic

Absolute Golf biedt clinics aan voor zowel particulieren als bedrijfsorganisaties. Wij laten uw gezelschap op een laagdrempelige, unieke maar vooral leuke manier kennismaken met de golfsport!

GolfStart

GolfStart
Absolute Golf heeft als motto: Brabants(e) Golf(gezelligheid) voor iedereen! Wij willen golf bereikbaar maken op Golfclub Vught en op Haviksoord Golfclub voor zoveel mogelijk verschillende doelgroepen zoals jeugd, studenten, werknemers, ondernemers en senioren. Wij bieden daar onder andere graag GolfStart aan, een pakket voor slechts € 99,- 

Golfles én golfen
Golfstart is een pakket dat bestaat uit een 6-tal golflessen van 60 minuten! Tijdens deze periode volgt u met 4 tot 6 personen 6 golflessen onder leiding van het team Absolute Golf. Daarnaast kunt u kosteloos gebruik maken van de oefenfaciliteiten zoals de puttinggreen, chipping/pitchinggreen met bunker en de drivingrange. Natuurlijk staat er golfmateriaal voor u klaar zodat u gemakkelijk en regelmatig kunt oefenen met uw mede golfstarters. 

Golfen doe je samen
Het blijkt dat de meeste mensen die starten met golf het erg fijn vinden om dit samen te doen. Bijvoorbeeld met familie, vrienden, kennissen, medestudenten, collega’s of zakenpartners. GolfStart is daarvoor uitermate geschikt. Dus mobiliseer uw netwerk en geef u nu gezamenlijk op voor GolfStart.

Uw GolfStart pakket(1) – 4 tot 6 personen:

  • 6 golflessen á 60 minuten met 4 tot 6 personen
  • Inclusief het gebruik van golfmateriaal
  • Inclusief het gebruik van drivingrangeballen tijdens de lessen
  • Inclusief het gebruik van de oefenfaciliteiten!
  • *Inclusief het spelen van de PAR-3 baan t.w.v. € 19,50 onder begeleiding

* alleen op golfclub Vught.

Privélessen

Privélessen bieden wij aan voor zowel de beginnende als gevorderde golfer. Spelplezier en blessurepreventie staan hierbij centraal. Ook staan wij voor u klaar om te werken aan uw technische, tactische en mentale vaardigheden van dit mooie, maar soms ó zo frustrerende spel.

In onderstaand schema vindt u de verschillende mogelijkheden betreft het nemen van privélessen. Wij bieden voor iedere golf(st)er de ideale les aan. Staat uw gewenste product er niet tussen, neem dan contact op.

Aantal personen      30 minuten    45 minuten    60 minuten
1 persoon € 32,- € 47,- € 62,-
2 personen € 26,- € 33,50
3 personen € 21,- € 28,-
4 personen € 18,- € 23,50

Vermelde tarieven zijn inclusief het gebruikt van golfballen, het gebruik materiaal en 9% BTW.

Ook niet-leden kunnen gebruik maken van de oefenfaciliteiten (driving range, oefengreens en –bunkers).

Clinic

Op zoek naar een gezellige, sportieve activiteit met vrienden, kennissen, collega’s of familieden? Denk dan eens aan golf! Wij bieden naast de reguliere lessen ook clinics aan. Tijdens een clinic krijgen de deelnemers naast een bijzonder dagje uit, meteen de mogelijkheid om kennis te maken de golfsport. 

Afhankelijk van de tijd die wij hebben worden alle facetten van de golfsport behandeld.

 

Clinics worden uitsluitend op aanvraag gereserveerd voor groepen van minimaal vijf deelnemers. 

Tarieven          Per persoon
Clinic 2 uur € 30,-
Clinic 3 uur € 40,-
Clinic 4 uur € 50,-

Voorwaarde: de clinic gaat door onder alle weersomstandigheden. Een clinic kosteloos annuleren is mogelijk tot een week voordat deze plaats vindt anders zijn wij genoodzaakt om gemaakte kosten in rekening te brengen.

Neem vrijblijvend contact op.

Back To Top