skip to Main Content

Djingli Vugts

Mijn naam is  Djingli Vugts, geboren in Den Bosch op 7 sept 1999.  Ik heb altijd al in Vught gewoond en momenteel nog steeds. Vanaf een hele jonge leeftijd heb ik fanatiek getennist. Toen een paar jaar later (12 jaar oud) heb ik samen met mijn 3 broers een paar golfclubs gekregen. Begonnen met het slaan van tennisballen in de tuin, al snel gingen we met zijn alle naar de golfbaan (Golfclub Vught) en hadden we elke zondag golfles. Ik ben golfen uiteindelijk zo leuk gaan vinden dat ik minder ben gaan tennissen en me meer ging focussen op golf. Ik  heb aan veel jeugdtoernooien meegedaan op veel verschillenden golfbanen en één seizoen competitie gespeeld voor De Dommel.

Zo snel al het kan gaan ben ik nu in opleiding voor golfprofessional.  Mijn praktijkbegeleiders zijn Felix Meijer en Martin Groenendaal. Bij hen zal ik al mijn nodige uren lopen om uiteindelijk examen te doen bij de PGA Holland. Het AbsoluteGolf team, zal mij zonder twijfel hierop zo goed mogelijk voorbereiden.

Momenteel doe ik ook de opleiding, HBO Sportkunde in Nijmegen. Deze 4 jarige opleiding wil ik graag afmaken en is gelukkig goed te combineren met de PGA Holland opleiding.

Ik zal in de nabije toekomst clinics en Golfstartlessen geven. Hier zullen mensen dus vaak kennismaken met het golfspel en de basistechnieken. Ik vind het erg belangrijk dat mensen direct plezier hebben in het spel en ook de juiste basistechnieken aanleren.

Opleidingen

PGA-Holland C-Opleiding i.o.

Specialisatie

Nog bezig met ontwikkelen

Laagste score

77 (par 71) Golfclub Gendersteyn

Werkdagen

Nog in opleiding

Mijn materiaal
Back To Top