skip to Main Content

Lesaanbod ABSOLUTE GOLF

Privélessen

Absolute Golf biedt privélessen inclusief Trackman voor zowel de beginnende als gevorderde golfer waarbij spelplezier en blessurepreventie voor ons het belangrijkst is.

Groepslessen

Absolute Golf biedt zowel de startende als ervaring golfers een groepslessensysteem.

Clinic

Absolute Golf biedt clinics aan voor zowel particulieren als bedrijfsorganisaties. Wij laten uw gezelschap op een laagdrempelige, unieke maar vooral leuke manier kennismaken met de golfsport!

Groepslessen

Absolute Golf biedt zowel de startende als ervaring golfers een groepslessen systeem. Oefenen en spelen in groepsverband zal uw spelplezier vergroten en tevens een goede bijdrage leveren aan de verbetering van uw techniek, tactiek en mentale vaardigheden binnen de golfsport.

Absolte Golf biedt daarom groepslessen aan onder de naam ‘inlooplessen’:

  • Onbeperkt groepslessen
  • Eens per 3 maanden 1 ballenkaart
  • Eens per 3 maanden een privéles van 30 minuten

Het unieke van dit groepssysteem is dat ieder individu inschrijft in de vorm van een abonnement bij Absolute Golf. U kunt daarbij kiezen tussen 3, 6, 9 of 12 maanden.

De groepslessen hebben een variabel tijdstip, maar worden gedurende de week, van maandag tot en met zondag aangeboden op Golfclub Vught en Golfclub Haviksoord. Er is zowel in het weekend gelegenheid om in te schrijven, als de maandag, dinsdag, woensdag en donderdagavond.

Onderstaand treft u de prijzen, inclusief 9% BTW, gebruik van materialen en faciliteiten.

  • 1 maand, € 82,50
  • 3 Maanden, € 217,50 of € 72,50 per maand
  • 6 Maanden, € 375,- of € 62,50 per maand
  • 9 Maanden, € 517,50 of € 75,50 per maand
  • 12 Maanden, € 630,- of € 52,50 per maand

Privélessen

Absolute Golf biedt privélessen inclusief Trackman voor zowel de beginnende als gevorderde golfer waarbij spelplezier en blessurepreventie voor ons het belangrijkst is. Daarnaast staan wij graag voor u klaar om te werken aan uw technische, tactische en mentale vaardigheden van dit mooie, maar soms ó zo frustrerende spel.

In onderstaand schema zult u verschillende mogelijkheden betreft het nemen van golflessen treffen. Absolute Golf biedt graag voor iedere golf(st)er de ideale les aan. Staat uw gewenste product er niet tussen, neem dan a.u.b. contact met ons op.

Aantal personen           30 minuten      45 minuten      60 minuten
1 persoon € 32,- € 47,- € 62,-
2 personen € 52,- € 67,-
3 personen € 63,- € 72,-
4 personen € 84,- € 94,-

Vermelde tarieven zijn inclusief het gebruikt van golfballen, het gebruik materiaal en 9% BTW. Getoonde prijzen zijn per persoon.

Ook Niet-leden kunnen gratis gebruik maken van de oefenfaciliteiten. Dit betekent de driving range, oefengreens en -bunkers).

Back To Top