skip to Main Content

Lesaanbod ABSOLUTE GOLF

Golfstart

Behaal je baanpermissie voor slechts €99,-

Privélessen

Absolute Golf biedt privélessen inclusief Trackman voor zowel de beginnende als gevorderde golfer waarbij spelplezier en blessurepreventie voor ons het belangrijkst is.

Clinic

Absolute Golf biedt clinics aan voor zowel particulieren als bedrijfsorganisaties. Wij laten uw gezelschap op een laagdrempelige, unieke maar vooral leuke manier kennismaken met de golfsport!

GolfStart

GolfStart – Baanpermissie
Absolute Golf heeft als motto: Brabantse Golfgezelligheid voor iedereen! Wij maken golf bereikbaar voor iedere doelgroep. Heeft u interesse in golf, maar nog geen of weinig ervaring? Dan is GolfStart een ideaal begin. Met GolfStart maakt u in zes lessen kennis met de golfsport en behaalt u uw baanpermissie. In een korte periode leert u de basis waarmee u de eerste stappen in de golfwereld zet. U begint al met GolfStart voor slechts €99,- per persoon. 

Mocht u (nog) niet over golfmateriaal beschikken, maakt u gratis gebruik van ons leen-materiaal.

Samen golfen is leuker
Samen is gezelliger dan alleen en ervaring leert ons dat golfen met een partner motiverend werkt. Wij adviseren dan ook om met een of meerdere partners uit uw eigen netwerk te starten. U kunt bijvoorbeeld gaan golfen met vrienden, mede-studenten, collega’s of businesspartners. Mobiliseer uw netwerk en geef u nu gezamenlijk op voor GolfStart.

GolfStart – Baanpermissie pakket €99,-

Uw GolfStart pakket(1):

  • 6 golflessen á 60 minuten met 4 tot 8 personen
  • Inclusief het gebruik van golfmateriaal
  • Inclusief het gebruik van drivingrangeballen tijdens de lessen
  • Inclusief het gebruik van de oefenfaciliteiten!

Privélessen

Wij bieden privélessen aan voor zowel de beginnende als gevorderde golfer. Spelplezier en blessurepreventie staan in onze lessen centraal. Wij werken samen met u aan uw technische, tactische en mentale vaardigheden van dit mooie, maar soms ó zo frustrerende spel.

In onderstaand schema vindt u de verschillende mogelijkheden betreft het nemen van privélessen. Wij streven er naar iedere golf(st)er de ideale les aan te bieden. Staat uw gewenste product er niet tussen, neem dan contact op.

Aantal personen 30 minuten 45 minuten 60 minuten
1 persoon € 32 € 47,- € 62,-
2 personen € 26,- € 33,50
3 personen € 21,- € 28,-
4 personen € 18,- € 23,50
5 personen  € 20,-
6 personen  € 17,50

Vermelde tarieven zijn inclusief het gebruikt van golfballen, het gebruik materiaal en 9% BTW.

Ook niet-leden kunnen gebruik maken van de oefenfaciliteiten (driving range, oefengreens en –bunkers).

Clinic

Op zoek naar een gezellige, sportieve activiteit met vrienden, kennissen, collega’s of familieden? Denk eens aan golf! Wij bieden naast de reguliere lessen ook clinics aan. Tijdens een clinic krijgen deelnemers naast een bijzonder dagje uit, meteen de mogelijkheid om kennis te maken de golfsport. 

Afhankelijk van de tijdsduur van de clinic, worden alle facetten van de golfsport behandeld.

 

Clinics worden uitsluitend op aanvraag gereserveerd voor groepen van minimaal acht deelnemers. 

Tarieven          Per persoon
Clinic 2 uur € 30,-
Clinic 3 uur € 40,-
Clinic 4 uur € 50,-

Voorwaarde: de clinic gaat door onder alle weersomstandigheden. Een clinic kosteloos annuleren is mogelijk tot een week voordat deze plaats vindt, anders zijn wij genoodzaakt om gemaakte kosten in rekening te brengen.

Vragen, opties of meer informatie inwinnen?
Neem vrijblijvend contact op.

Back To Top