skip to Main Content

Clubfitting is het persoonlijk aanmeten van golfclubs. Niemand is namelijk hetzelfde en niet alle clubs passen bij iedereen. Een op maat gemaakte club wil zeggen dat de shaft, lengte, lie, gripdikte en clubblad bij u past zodat u alles uit uw golfspel kan halen. Samen met de TrackMan en de Callaway fitting-kit zijn wij in staat om u de juiste golfclub aan te meten.

Hoe gaat een clubfitting in werking?

U speelt eerst een aantal ballen met uw eigen golfclubs. Hier zien we met de TrackMan welke afstand en richting u speelt. Hierna speelt u met de democlubs een aantal ballen en zullen we de lengte, lie en shaft aanpassen op uw lichaam en beweging. Daarna speelt u met de correcte club een aantal ballen en het verschil wordt zichtbaar op de TrackMan.

Club repair

Naast het aanmeten van nieuwe clubs repareren wij ook uw huidige clubs of maken wij uw eigen clubs op maat. Het kan voorkomen dat uw huidige clubs te kort of te lang zijn, of dat uw grips aan vervanging toe zijn. Wij helpen u graag door de clubs in te korten of te verlengen. Grips vervangen we ook voor u. Met onze aangeschafte materialen vervangen we binnen een dag alle grips voor u, waarna uw clubs weer soepel in de hand liggen.

 

Back To Top